Paras rasvanpolttaja

Rasvanpolton tehostamiseksi on hankittava oikeanlaiset apukeinot. Sitä parasta rasvanpolttajaa etsiessä voi kuitenkin mennä pää sekaisin, valikoiman ollessa valtava. Mieti ensin, mitä haluat rasvanpolttajaltasi, tuleeko sen polttaa rasvaa treenatessasi, vai kenties hillitä ruokahaluasi?Muistathan, etteivät rasvanpolttajat toimi, jos istut sohvalla syömässä sipsejä, vaan sinun on harrastettava säännöllisesti liikuntaa, kuluttaaksesi enemmän kaloreita. Rasvanpolttotuotteet toimivat kuitenkin laihdutuksen apuna silloin, kun halutaan nopeampia tuloksia. Myös monet kehonrakentajat ja fitnessmallit käyttävät rasvanpolttajia saadakseen itsensä kisakuntoon.

Mitä rasvanpolttajat sisältävät

Rasvanpolttajien tarkoitus on nopeuttaa laihtumista, eli pähkinänkuoreen tiivistettynä poistaa ylimääräinen rasva kehosta. Tämä onnistuu parhaiten kiihdyttämällä aineenvaihduntaa, jonka vuoksi useimmat rasvanpolttovalmisteet sisältävät muun muassa kofeiinia, vihreää teetä ja erilaisia yrttejä. Suomalaisissa rasvanpolttajissa käytetyimpiä ovat kuitenkin termogeenit, eli tuotteet jotka nostavat kehon lämpötilaa. Esimerkiksi chili ja efedriini toimivat hikoilua lisäävinä aineina, ja näin ollen kiihdyttävät rasvan palamista. Ne toimivat treenin tehostajina, jotta voit polttaa kuntosaliharjoittelusi aikana enemmän kaloreita. Rasvanpolttajiin lisätään usein myös jotakin kasvia, kuten tarhapapua, härkäpapua ja yohombinea. Niiden on todettu vähentävän kehon rasvamäärää merkittävästi.

Rasvanpolttajista tehdyt tutkimukset

Rasvanpolttajien tehokkuudesta on useita päteviä tutkimustuloksia. Eräässä tunnetussa tutkimuksessa selvisi, että parsa, yohimbine, härkä- ja tarhapapu, pippuri sekä teeuutteet vaikuttavat positiivisesti rasvanpolttoon. Myös yohombinea sisältävää rasvanpolttajaa tutkittaessa havaittiin sen vähentävän rasvaa 2,2 % enemmän kuin ilman tuotetta. Lisäksi kofeiinin ja tyrosiinin yhdistelmä lisäsi kalorinkulutusta jopa 130kcal päivässä.

Suosituimmat rasvanpolttajat

CLA – Konjigoitu linolihappo

CLA:lla on todettu olevan rasvaa polttavia vaikutuksia. Se lisää elimistön lipolyysiä, eli rasvahappojen hajoamista. CLA auttaa vähentämään varastoitunutta rasvaa, ja estää rasvan kertymistä etenkin vatsan alueelle. Yhdisteen on myös todettu auttavan selluliitin vähentämisessä, ja kiinteämmän vartalon saavuttamisessa. CLA: lla on myös monia muita terveyttä edistäviä vaikutuksia. Tutkimuksissa on todettu sen vähentävän naisilla jopa rintasyövän riskiä. Luonnollisessa muodossa CLA:ta saa maito- ja lihatuotteista, joten henkilöiden jotka eivät näitä tarpeeksi syö, on parasta hankkia ne lisäravinteiden muodossa.

Vihreä tee – uute

Vihreä tee on luonnontuote, ja näin ollen suosittu sekä turvallinen rasvanpolttaja. Vihreä tee lisää aineenvaihduntaa, piristää ja edistää yleisterveyttä. Se sisältää myös runsaasti vitamiineja, sekä toimii antioksidanttina. Vihreä tee rasvanpolttajat toimivat parhaiten CLA:n kanssa yhdessä. Esimerkiksi Leader Vahva Green Tea aktivoi aineenvaihduntaa, sekä vähentää keskivartalolihavuutta, joka on erittäin vaarallista terveydelle.

L-Karnitiini

L-Karnitiini toimii rasvanpolttoprosessissa toimien solujen apuna. Ilman L-Karnitiinia rasvanpoltto on vaikeampaa, ja etenkin laihdutusruokaa popsiessa kehon oma l-karnitiinin tuotanto pienenee. Tällöin myös veren rasva-arvot voivat nousta, joka on riski verisuonitautien ja sydänsairauksien saamiseen. Suosittu Twin LAb L-Karnitiini sisältää sopivan määrän l-karnitiinia rasvaprosentin pienentämisen avuksi.

Jätä kommentti